header-image

Drömdag 2 juni 2016

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Igår bjöd våra chefer oss på en drömdag! Vi började med lunch i båthamnen på Djurgården innan vi satte oss i båten för en tur i sommarvädret. Vi åkte till Hammarbysjöstad där vi la till vid en restaurang och tog varsin drink. Sen åkte vi vidare till Villa Godthem, vi blev några fler och åt en middag i världsklass! Deras plankstek är fantastiskt god. Förutom att vi fick vänta lite för länge på maten så var det perfekt – 5 av 5 stjärnor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *