header-image

Ralph Lauren 26 maj 2016

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset På min födelsedag när vi var i Paris hade mamma bokat bord för lunch på Ralph Laurens restaurang som ligger på en innergård vid deras butik. Hur mysigt som helst! Jag åt en fräsch hummersallad och till efterrätt blev det tre små minidesserter. Favoriten var den i mitten, med smak av peanutbutter och crunchy popcorn! Det var så himla härligt att bara sitta där och kolla på folk. Det var extremt trevlig personal (med snygga kläder haha) och skön stämning! Absolut värt ett besök när man är i Paris.

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *