header-image

#johanna20 23 maj 2016

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset I lördags hade jag min 20årsfest! Vi började med dagsfest hemma hos mig från klockan 16, mot kvällen åkte vi ner till Collage där det bjöds på Italiensk plockmat och sen festade vi vidare! Jag är supernöjd med dagen och är så oerhört tacksam för att alla kom och bidrog till bästa dagen! Extra mycket tack till er som hjälpte mig fixa inför det <3

Jag har helt sinnesjukt mycket bilder från dagen, så var beredda på bildbomb!

 

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *