header-image

L’Avenue 16 maj 2016

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c1 preset Idag satte vi oss en stund på L’Avenue för att vila fötterna och få upp blodsockret. Första gången jag var där och herregud vad härligt det stället är! Trots att det är rätt dyrt är det helt klart värt att besöka det när man är här. Vi satt ute i solen där man kunde skymta toppen av Eiffeltornet, beställde in från dessertmenyn och kollade på människor. Varannan person som gick in hade med sig en personlig vakt, sjukt!

Jag gick in och kollade på väskorna hos Céline idag och insåg att det nästan är omöjligt att välja EN. Jag har sjuk beslutångest! Ska försöka sova på saken och bestämma mig imorgon. Skorna från Chanel som jag skulle köpa är tydligen helt slutsålda i hela Paris, så jag får hoppas att dem finns i deras butik som ska öppna i Stockholm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *