header-image

My weekend 21 april 2016

[Wos9]Collage_FotorlllProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetCollage_FotorllProcessed with VSCO with c1 presetI lördags åkte jag med Louise till Mall Of Scandinavia för att äta lunch (haha), det regnade och vi ville verkligen inte vara ute. Jag kom hem med 6st nya kuddar, en väska och ett par byxor. Så nöjd. Söndagen spenderades på min lillebrors innebandyturnering tillsammans med Jasmin! Vi köpte thai på vägen dit och jag lyckades hälla ut hela burken med söt-sursås i bilen… Hade vita byxor, så det blev ett litet problem, men det gick bra tillslut. Jag var ledig hela måndagen också, så jag åkte till Ikea med Hedda och för första gången på väldigt länge har jag blivit med växter! Är så sinnesjukt dålig på att vattna, men nu ska jag fixa det här! Nästan så att jag kanske borde sätta alarm typ? Hehe. Vi avslutade dagen med att göra världens godaste sallad på rödbetor, quinoa, majs, tomater, zucchini, broccoli och till det hade vi fetaostkräm.

 

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *