header-image

Me & my hat 15 april 2016

IMG_2026_FotorIMG_2047_FotorIMG_2027_FotorIMG_2017_Fotor IMG_2033_FotorIMG_2055_Fotor IMG_2029_Fotor       IMG_2054_FotorTröja och jacka, Zara/Old jeans/Shades, Dior/Hatt (ny!), Wera

Äntligen har jag hittat en hatt som sitter bra på mig! Den passar lika bra att slänga på sig en dålig hårdag som till en festoutfit och jag älskar det! Och hur härligt är inte ljuset på bilderna här? Tog dem lite snabbt i söndags innan solen gick ner.

Igår när jag skulle gå ner för trappan till tunnelbanan, missade jag att trappan började och trillade nerför ca halva trappan. Det gjorde SÅ ont, men när tjejerna framför mig frågade hur det gick sa jag ”äsch! ingen fara”. Egentligen grät jag inombords, haha. Jag tycker verkligen att det är så jobbigt när man går själv och trillar och personer frågar ”oj! hur gick det?”. Nu händer inte det här alls så ofta som det kanske låter att det gör, haha. Det här resulterade i att mitt högra ben är i lite skiftande färger pga blåmärken och skrapsår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *