header-image

London Day 2 8 april 2016

IMG_1807_FotorIMG_1778 2_Fotor    IMG_1862_Fotor IMG_1881_Fotor IMG_1892_Fotor IMG_1936_Fotor IMG_1952_Fotor IMG_1956_Fotor IMG_1979_FotorTrots att vi var ordentligt bakis kämpade vi oss upp relativt tidigt för att turista runt Big Ben och London Eye. Vi åt en drömmig lunch och jag craveade kaffe för att hålla mig vaken haha 🙂 Middag åt vi på Benihanna, en asiatisk restaurang som tillagar maten vid bordet. Mest en rolig grej, maten är helt okej, men inte topp. Vi hamnade bredvid några tjejer som kom från London och firade att en av dem fyllde år. Jag satt och funderade hur mycket hon fyllde under ca halva middagen. Tycker det är så svårt att avgöra sånt! Typiskt mig att jag fastnar för en tanke och inte kan släppa det, haha. Det kändes lite på att fråga henne… Tillsist hamnade vi på baren Sketch som jag berättade om förut. Bästa stället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *