header-image

London day 1 6 april 2016

IMG_1778_Fotor IMG_1786_Fotor IMG_1799_Fotor IMG_1801_Fotor IMG_1852_FotorIMG_1806_Fotor  IMG_1922_Fotor IMG_1943_Fotor IMG_1975_FotorFörsta dagen i London spenderades på shoppinggatorna i fint vårväder! När vi hade checkat in insåg jag att jag bara hade fått i mig ett äpple och en energidryck på hela dagen. Tror ni jag var hungrig? Det blev inte bättre av att jag har sån sjuk beslutångest, så det tog ett tag innan vi bestämde oss för var vi skulle äta. Då var jag så hungrig att jag tog två rätter, haha! Sen vandrade vi runt på Lodons gator tills det blev mörkt. Vi avslutade dagen med chicken tikka på en liten kvarterskrog och därefter gick vi ut och testade på Londons uteliv, det var grymt! Helt annorlunda jämfört med vad Stockholm har att erbjuda, så mycket bättre.

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *