header-image

Spring fever 16 mars 2016

[white2][white4][white5][white] [white3]  Byxor & väska från Zara/Päls, Pellobello/Solisar, Dior

Igår visade termometern +12 grader och jag slutade tidigt så jag hann njuta en hel del av solen! Är så glad att det äntligen börjar gå mot vår, men sen vet man att man aldrig kan lita på Sveriges väder.. hehe.  Jag längtar efter att kunna gå runt barbent (okej, jag gör faktiskt redan det när jag är ute och festar, haha….) och sitta på uteserveringar och dricka rosé.

Igår bokade jag en spontanresa till London, ska bli så skönt att komma iväg några dagar, byta miljö och så! Jag bokade dessutom Paris över min födelsedag i maj. Det blir första gången jag inte är i Sverige när jag fyller år, blir spännande 🙂 Älskar Paris, så det kommer bli helt perfekt!

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *