header-image

Day 1 7 februari 2016

[sos][ch] [chicken]  [hej2] [nyhj] [hej][slott] [chips]

Phjuuu, äntligen är vi på hotellet efter en heldag på Köpenhamns gator. Vi började dagen med hotellfrukost efter att jag konstigt nog vaknade innan väckarklockan, vilket ca aldrig har hänt! Cred till mig 😉 Sen gick vi till Nyhavn och kollade på alla fina hus och båtar. Åt amerikanskt till lunch och slutade till sist på kanske det bästa cafet jag varit på, mer om det i nästa inlägg!

Min iphone säger att vi gick 20 000 steg idag, så det är inte så konstigt att jag är helt slut nu. Sitter och äter lite blandat snask (innan vi sa ut och äta, hehe) och kollar OC. Har aldrig riktigt följt det, mest kollat något random avsnitt så det är först nu jag inser hur sjukt bra det är! Absolut värt att kolla om ni inte redan sett.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *